Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seniorenweek in Kasterlee

De senioren van Kasterlee zetten tijdens de seniorenweek hun beste beentje voor. Het afwisselend programma biedt voor senioren kansen om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de verschillende seniorenverenigingen.

Traditioneel start de seniorenweek op zondag 19 november met de Kadeekesdag waar jong en oud terecht kunnen voor spel- en speelplezier. De week eindigt met ‘Vraag het aan’ waarbij iedereen de kans krijgt om zijn plaatje aan te vragen bij Radio Lichtaart.

In tussentijd is het programma zowel actief als leerrijk. De OKRA-verenigingen gooien hun deuren open voor een fijne wandeling of een namiddagje dansen. Leerrijk wordt het voor senioren die veiliger op het internet willen gaan of die iets meer willen weten over muziek in oorlogstijden.

Schepen van welzijn Sumati Adriaensen is dankbaar : “Ik wil naast de seniorenverenigingen ook de seniorenraad bedanken om hun schouders onder deze projectweek te zetten. Dankzij het gevarieerde programma geeft deze week een boost aan sociale contacten en gezonde beweging voor lichaam en geest.”

Het volledige programma staat op www.kasterlee.be of kan je ophalen in het gemeente- en sociaal huis.

Deel dit artikel